Vinduespolering

Din miljøbevidste vinduespudser i Måløv nær København

Hos Byens Rengøringsservice har vi mere end 30 års erfaring med vinduespolering. Vi har med andre ord pudset rigtig mange vinduer rundt omkring i Storkøbenhavn i løbet af årene; store som små og for både private kunder og erhverv. Hvis du har brug for en vinduespolering, der kræver lift, klarer vi gerne opgaven. Vi vurderer altid i det enkelte tilfælde, om liften er den mest optimale løsning. Nogle opgaver løftes nemlig bedst uden brug af lift.

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privat kunde, der ønsker flotte polerede vinduer, kan du med fordel kontakte os. Der er ingen opgave, der er for lille eller for stor for os. Vi lægger desuden vægt på miljøbevidst vinduespolering til en fordelsagtig pris. Vi sørger altid for blanke ruder uden striber, så vores kunder kan nyde godt af udsigten eller få optimalt lys ind i ejendommen uden beskidte og tilsnavsede ruder.

Professionel vinduespolering hos Byens Rengøringsservice

Vi tilbyder professionel og effektiv vinduespudsning efter dine behov – uanset hvad det kræver. Vi tager højde for etage, bygning og naturligvis vinduerne i vores arbejde. Byens Rengøringsservice stiller høje krav til sine medarbejdere, og derfor er kvaliteten af vores arbejde altid i top. Hvis du har nogle specielle ønsker eller andet, som er vigtigt, at vi ved, så kontakt os gerne – så kan vi sikre dig, at vi har udstyret med til at kunne klare opgaven. Vi klarer gerne opgaven, uanset om det gælder glasfacader på store bygninger eller en vinduespolering af din private bolig.

Vi lever af tilfredse og glade kunder, og derfor sørger vi altid for en venlig og indledende dialog, hvor vi sammen kan finde frem til dine behov og snakke om, hvornår det tidsmæssigt passer dig bedst, at vi kommer forbi. Vi sørger nemlig for at tilpasse vores ydelser til din hverdag. I alle vores ydelser bruger vi udelukkende svanemærkede rengøringsmidler og -produkter.

Få en fast aftale om vinduespolering

Vælg os til at stå for din vinduespolering fremover. Vi har det fulde overblik fra start og sørger for, at du ikke skal tænke yderligere over din vinduespolering; den klarer vi fremadrettet. Der er stor sandsynlighed for, at du vil kunne spare penge ved at skifte til os. Med en fast serviceaftale hos os får du altid skinnende rene resultater.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores service. Vi giver gerne et fordelsagtigt tilbud, efter vi har talt sammen om dine ønsker og behov.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os