Trappevask

Byens Rengøringsservice tilbyder trappevask i København & omegn

Gennem de sidste 30 år har vi hos Byens Rengøringsservice vasket trapper for private, erhverv og boligforeninger i Storkøbenhavn. Vi ved med andre ord, hvordan trappevasken skal klares for at opnå det perfekte resultat hver gang. En beskidt og tilsnavset trappeopgang skræmmer både besøgende, kunder og borgere væk og giver et dårligt indtryk. Vi ved på den anden side også godt, hvor omfattende en trappevask kan være, især fordi rengøringen skal klares ofte. Det er ikke altid, at man hverken som privat person eller erhvervsdrivende har tiden eller overskuddet til at rengøre trapperne, der hurtigt bliver tilsnavset – især i vintermånederne.

Alle vores medarbejdere er stabile og grundige i deres rengøring, hvilket er værdier, som vi vægter meget højt. Vi bestræber os efter at være pålidelige og effektive uden at gå på kompromis med resultatet. Resultatet er nemlig det vigtigste for os.

Få en fast aftale med Byens Rengøringsservice om trappeservice

Ved trappevask er det mest hensigtsmæssigt at have en fast aftale, så du ved, at trapperne altid fremstår rene og velholdte. Hos os kan du få en fast ugedag, hvor vi kommer og rengør dine trapper – helt uden at du skal bekymre dig om det. For at vedligeholde trappeopgangene bedst muligt er kontinuerlig rengøring en nødvendighed. Ønsker du en grundig pleje af opgangen, kan vi med garanti finde en god aftale.

Vi anbefaler f.eks., at trapperne jævnligt behandles med polish, fordi denne behandling gør trapperne mere smudsafvisende. Med en polish-behandling vil dine trapper fremstå mere skinnende, og du vil få et flottere resultat.

Vi bestræber os efter de bedste resultater

Hos Byens Rengøringsservice vil vi altid gerne fortsætte vores udvikling. Derfor arbejder vi altid på at blive bedre. Vi sikrer et skinnende resultat ved f.eks. altid at bruge støvsuger i stedet for at feje samt ved at bruge en fladmoppe, der sikrer, at vi kommer ud i alle hjørner. Desuden bruger vi udelukkende svanemærkede produkter til at rengøre opgangen med.

Få et tilbud på en fast aftale med Byens Rengøringsservice ved at kontakte os. Vi kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser. Vi har overblikket helt fra start og udarbejder – ud fra jeres behov – en plan sammen med jer. Vi tilbyder også ejendomsservice, som I kan læse meget mere om her på hjemmesiden.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os