Skadeservice/udlejning

Professionel skadeservice i København & omegn

Hos Byens Rengøringsservice sørger vi for at rykke hurtigt ud i forbindelse med vores skadeservice. Når det kommer til skader, er det utrolig vigtigt, at man rykker hurtigt ud, fordi tiden er afgørende for skaderne og dermed også dine udgifter. Hvis skaden ikke udbedres hurtigt, kan det f.eks. føre til skimmelsvamp og andre seriøse skader på boligen. Hurtig udrykning er nøglen, og det kan vi garantere i hele Storkøbenhavn. Vi har mange års erfaring i at håndtere vandskaber, og derfor kan du med fordel kontakte os, hvis uheldet skulle være ude. Vi rykker hurtigt ud til alle former for skader, så kontakt os hurtigst muligt, hvis skaden er sket.

Følgende skader kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Brandskader
  • Vandskader
  • Fugtskader
  • Skimmelsvamp

Og meget andet…

Vi bevarer overblikket for dig

Når man står i en hektisk situation som f.eks. overfor en vandskade, kan det være meget svært at holde hovedet koldt. Og det er netop dét, som vi sørger for, når vi ankommer til skadestedet. Det er guld værd, at der tænkes rationelt i en sådan situation, og det klarer vi. Vi træffer de rigtige beslutninger og løser opgaven hurtigt, men korrekt. Vi trækker i tilfælde af vandskader på vores mange års erfaring, som gør os i stand til at udbedre skaden professionelt og bedst muligt til din fordel.

Vi tilbyder udlejning af udstyr til udbedring af skader

Står du overfor en vandskade, har du sikkert brug for det rigtige udstyr til at kunne udbedre skaden korrekt. I disse situationer tilbyder vi også akut leje af dykpumper, affugtere og lignede til oversvømmende rum, kældre og garager. Dykpumpen bruges til tømning af oversvømmede områder, hvorimod affugteren bruges til at udbedre fugtskader, efter rummet er tømt for vand. Ved udlejningen sørger vi for en grundig rådgivning, så du bedst muligt kan tilgå opgaven. Vi sørger for at guide dig igennem, hvordan du benytter vores udstyr, og vi sørger naturligvis også for levering, opsætning og afhentning af udstyret.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om vores priser for udlejning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os