Erhvervsrengøring

Erfaringsrigt rengøringsfirma til erhvervsrengøring i Måløv nær København

Hos Byens Rengøringsservice udfører vi erhvervsrengøring for private virksomheder, offentlige institutioner og andre erhverv i Storkøbenhavn. Vi har mange års erfaring med rengøring for erhverv, hvor vi især har specialiseret os i et sundt indeklima, så borgere såvel som medarbejdere og kunder har de bedste mulige forudsætninger for en sund og god dag på institutionen eller kontoret. Indeklimaet har stor betydning for vores velbefindende og vores generelle sundhed, og derfor er det vigtigt at investere i et sundt miljø. I vores daglige arbejdsgang har vi stort fokus på kvalitet og miljøvenlige rengøringsmidler og -produkter.

Vi anvender udelukkende svanemærkede produkter i vores erhvervsrengøring, fordi vi gerne vil bruge rengøringsmidler, der har fokus på at mindske miljøbelastningen. I vores optik hører skrappe og usunde rengøringsmidler ikke sammen med et sundt indeklima. Som en del af vores faste serviceaftale tilbyder vi at levere toiletartikler til en fordelsagtig pris, hvor vi både opsætter dispensere og sørger løbende for at indkøbe og fylde op.

Ingen halve løsninger – altid fokus på et ordentligt stykke arbejde

Det kan lyde banalt, men vores oplevelse er, at nogle af vores kunder kommer fra serviceaftaler, hvor arbejdet forlades, inden det er færdigt. Hos Byens Rengøringsservice stiller vi høje krav til os selv og hinanden, og det betyder, at vi aldrig laver halve løsninger. Vi udfører med andre ord vores arbejde ordentligt. Uanset om det gælder en kontorrengøring eller institutionsrengøring, har vi kompetencerne til at levere en service, som I kan være glade for – og som vi kan være stolte af. Ved at indgå en aftale med Byens Rengøringsservice slipper I for overhovedet at skulle tænke på rengøring af jeres kontorer/bygninger. Vi sikrer os, at der bliver gjort rent efter en forudbestemt plan.

Vi vægter højt, at jeres lokaler og omgivelser altid fremstår præsentable og indbydende. Rengøringen udføres jævnligt efter arbejdsplanen, som vi har aftalt med jer. I kan regne med os og vores medarbejdere, der alle er stabile og kompetente. De er desuden altid fleksible ved akutte behov. Vores prioritet er at levere en kvalitetsrengøring til rimelige priser, og det er også en af grundene til, at vi løbende udfører kvalitetskontrol på vores opgaver. På den måde kan vi nemlig sikre, at vi respekterer og lever op til jeres krav.

Overvejer I at skifte rengøringsfirma?

Så kontakt os gerne og få et tilbud på en samlet løsning. Med mere end 30 års erfaring er vi eksperter i at sætte os ind i vores kunders behov. Vores erfaring gør, at vi kan tilbyde en glidende overgang. Vi tilbyder derfor alle kunder en hovedrengøring uden beregning ved indgåelse af ny kontrakt – så I på allerede fra starten kan få en fornemmelse af, hvor stor betydning et pålideligt rengøringsfirma har.

Vores kunder foretrækker en langtidsholdbar løsning, hvor de ved, at tingene er i orden. Ved længerevarende løsninger oplever vores kunder også en stor besparelse på hygiejneartikler, som vi leverer.

Kontakt os gerne, hvis I ønsker at møde os og få et konkret tilbud til jeres virksomhed i København.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os